Mensen

Sira Finance bestaat uit academisch opgeleide consultants met bewezen expertise op het gebied van finance, risk en compliance project- en programmamanagement. Door onze uitgebreide kennis van wet- & regelgeving en inbreng van relevante projectervaringen binnen de financiële sector, helpen we onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op te lossen.

Moni Wiltenburg

“Mijn passie? Actief een bijdrage leveren om te komen tot een efficiëntere en effectievere overheid.”

Moni is een doelgerichte en energieke junior consultant. Zij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken, om deze vervolgens te vertalen naar concrete oplossingen. Bovendien denkt zij graag mee met de klant over strategische communicatie. Moni is zeer goed bekend met Europese regelgeving. Eerder was zij trainee voor Eurocommissaris Frans Timmermans (o.a. voor het programma ‘Better Regulation’). Hier heeft Moni haar ervaring opgedaan met de agenda voor betere wet- en regelgeving. Ook was zij trainee in het Europees Parlement, waar zij leden van het Parlement beleidsmatig adviseerde over vraagstukken betreffende energie, onderzoek en industrie.

Voor Moni aan de slag ging als consultant bij Sira Consulting werkte zij voor een internationaal adviesbureau, waar zij internationale bedrijven adviseerde over inbreng bij de totstandkoming van Europees beleid en Europese regelgeving.

Diensten:

De klantreis in beeld

De klantreis of customer journey is een krachtige methode om knelpunten van burgers en bedrijven te elimineren en processen gericht te optimaliseren.

Maatwerkaanpak

De maatwerkaanpak lost sectorspecifieke knelpunten en hardnekkige belemmeringen op die veroorzaakt worden door wet- en regelgeving.

Wet- en beleidsevaluaties

Bereikt overheidsbeleid de beoogde resultaten? Een beleidsevaluatie geeft inzicht in het maatschappelijke effecten en of dat doeltreffend en doelmatig is gerealiseerd.